Autor |
Zpráva |
|
Jak se Vám líbí nový web Asterionu? (hodnocení jako ve škole)
1 |
[ 12 ] |
|
37% |
2 |
[ 15 ] |
|
46% |
3 |
[ 3 ] |
|
9% |
4 |
[ 2 ] |
|
6% |
5 |
[ 0 ] |
|
0% |
Celkem hlasů : 32 |
|
Dante |
Zaslal: pá červen 06, 2008 23:33 |
|
|
|
Musím pochválit novou podobu webu, i když designově je méně lákavá než předchozí, roztažením do krajů a i jinak mi připadá "uživatelsky přátelštější". |
_________________ La sciate ogni speranza, voi che' entrate! |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: ne červen 08, 2008 13:02 |
|
|
|
Nová podoba webu se mi líbí ještě víc,než ta předchozí.Moc chválím |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Shark |
Zaslal: čt červen 12, 2008 9:46 |
|
|
|
Vzhled je velmi pěkný, nové logo rovněž. Snad bych jen použil pro hlavní menu s odkazy větší velikost písma (18?) a tučný řez, protože hnědožluté písmo se na tmavém podkladu čte hůře než bílé.
Oceňuji rovněž aktualizaci plánovaných modulů a knih.
Dávám za 1. |
_________________ Co tě nezabije, činí tě silnějším. |
|
Návrat nahoru |
|
Kain |
Zaslal: čt červen 12, 2008 11:38 |
|
|
|
Design je pěkný, i když minulý se mi líbil o trochu více.
Jinak je dobře, že Asterion žije a stále přináší něco nového. Za ta léta mě nikdy nepřestal bavit a na každou akualizaci se moc těším. Keep up the good work, boyz  |
_________________ Prach jsi a v prach se obrátíš |
|
Návrat nahoru |
|
Cenis |
Zaslal: čt červen 12, 2008 19:50 |
|
|
|
Shark napsal: Vzhled je velmi pěkný, nové logo rovněž. Snad bych jen použil pro hlavní menu s odkazy větší velikost písma (18?) a tučný řez, protože hnědožluté písmo se na tmavém podkladu čte hůře než bílé.
Oceňuji rovněž aktualizaci plánovaných modulů a knih.
Dávám za 1.
Gil to viditelne zmenil podle tve rady, ale na me to nepusobi zdaleka tak dobre jako predtim, to minule bylo decentni tohle mi pride uz moc agresivni. co takle zkusit puvodni velikost tucne, nebo tuhle netucne? |
_________________ Krev není voda, leč nemá k ní daleko. |
|
Návrat nahoru |
|
Wurax |
Zaslal: út červenec 01, 2008 13:57 |
|
|
|
Predchozi logo se mi teda libilo vic. Stranky jsou strucne a pro uzivatele prehledne. Graficky ale nic zvlastniho. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sladomil Kratiknot |
Zaslal: čt červenec 03, 2008 9:40 |
|
|
|
Nový vzhled stránek se mi velmi líbí. Rozšíření témat kvituji s povděkem. Design je příjemný na pohled, nenásilný a přitom barevnější a živější. Chválím, výsledek je opravdu velmi hezký.
1 |
_________________ Važte si piva, křesťané
až dojde, zlý čas nastane
sir William Ashbless |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: čt červenec 03, 2008 12:43 |
|
|
|
no ten minulý design měl taky něco do sebe, už jsme si mnozí na něj zvykli, ale tenhle je živější a přívětivější, což neodradí, ba naopak! A nové logo se mi líbí moc a moc. ty dva skřížené meče jako áčko - je to bomba  |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
tavicz |
Zaslal: pá červenec 04, 2008 6:13 |
|
|
|
Nová podoba webu se opravdu povedla. Moc se mi líbí ten obrázek v záhlaví. Tak mě napadlo... Nechcete vydat jeden specializovaný modul jen s nejlépe barevnými obrázky (malbami) z různých prostředí světa Asterionu? Myslím, že by to dost hráčů uvítalo. |
|
|
Návrat nahoru |
|
PjVorisek |
Zaslal: so červenec 05, 2008 7:18 |
|
|
|
to si nemyslim protože by vyskočila cena modulu docela vysoko, když už platit víc tak za informace, než barevné obrázky  |
|
|
Návrat nahoru |
|
LordLonger |
Zaslal: so červenec 05, 2008 9:16 |
|
|
|
No,musím konstatovat,že vzhled stránek se mi líbí víc než předchozí,ale to staré logo s jedním mečem mi přidalo hezčí,ale to je samozřejmě jen můj osobní názor a na něm zas až tak moc nezáleží.Hlavně,že se líbí ostatním.
Já bych rozhodně obětoval pár zlaťáků navíc,kdyby se objevil modul s malbami a obrázky,tohle by mi líto nebylo.
A obálka od hrobníků je opravdu velká paráda! |
_________________ Iluze je konečná. Je jí realita, realita je iluzí a ambivalence je jedinou pravdou. |
|
Návrat nahoru |
|
|