Autor |
Zpráva |
|
Andrew-Zyl |
Zaslal: po leden 12, 2004 19:51 |
|
|
|
No, zajímavé....., ale myslím, že mým hráčům by se to nelíbilo, ale mě se to líbí |
_________________ Něco končí, něco začíná |
|
Návrat nahoru |
|
Pastel |
Zaslal: út leden 13, 2004 7:06 |
|
|
|
Fakt zaujímavá úprava ... pokúsim sa ju pretlačiť u nás ...
Ale moje príšerky sú tým pádom odsúdené na zánik, lebo moji hráči sú schopní hodiť aj 5 šestiek po sebe ... a dosť často ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
domingo |
Zaslal: út leden 13, 2004 8:54 |
|
|
|
Pastel napsal: Fakt zaujímavá úprava ... pokúsim sa ju pretlačiť u nás ...
Zabudni
Pastel napsal: Ale moje príšerky sú tým pádom odsúdené na zánik, lebo moji hráči sú schopní hodiť aj 5 šestiek po sebe ... a dosť často ...
Ako kto ... ja som rad ak si hodim 5 ... 6 a nedajboze viackrat za sebou ... to musim mat ine stastie ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: út leden 13, 2004 22:58 |
|
|
|
No a jistě by se hody v některých případech upravovali... Asi není moc pravděpodobné, že by jste uhnuly drápům draka, který by vedl útok sečně končetinou, která je velká asi jako vy 2x... A v případě, že by vám na kostkách padlo stejně jako hráči, tak se to bere jako že útočník zasáhl.
Jsou velmi zajímavé případy, kdy hráči padne 6,6,4 a vám 6,6,5... To se většina hráčů vzteky neudrží. |
_________________ We are here in order to die... |
|
Návrat nahoru |
|
Alwarin |
Zaslal: so květen 08, 2004 7:52 |
|
|
|
Strašná úprava, jenom to zvyšuje procento náhody v souboji a je zcela v rozporu s pravidly, potom nemusíš uvádět útočnost, protože útočnost=úč+útoč a to jestli zasáhneš záleží jenom na náhodě. Podle toho má na zásah stejnou šanci šermíř 16.úrovně i kouzelník 1.úrovně, liší se jenom v tom jaké způsobí zranění. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sven Ivanhwen |
Zaslal: st květen 12, 2004 13:47 |
|
|
|
Alwarin napsal: Strašná úprava, jenom to zvyšuje procento náhody v souboji a je zcela v rozporu s pravidly, potom nemusíš uvádět útočnost, protože útočnost=úč+útoč a to jestli zasáhneš záleží jenom na náhodě. Podle toho má na zásah stejnou šanci šermíř 16.úrovně i kouzelník 1.úrovně, liší se jenom v tom jaké způsobí zranění.
Nechapu proc se rozcilujes, ze stejnou sanci na zasah ma sermir na 16. urovni jako kouzelnik na 1. VZDYT NA TOM JE POSTAVENY CELY SYSTEM!!! Lisi se totiz jenom a pouze vybavou (plus nejaky nepodstatny bonusy typu +2 za serm s humanoidni postavou) jediny v cem se tyto dve postavy lisi je pocet zivotu a tudiz z toho vyplyvajici nemoznost zabiti sermire - to vsak Tebou kritizovana uprava nemeni.
S tim, ze je to na hlavu padly s Tebou vsak musim souhlasit - ale zaver z toho vyvozuji jiny- uvedeny priklad zasahovani je ad absurdum dovedeny princip Draciho doupete jako takoveho. Osobne davam prednost AD@D, tam k takovejhle nesmyslum nemuze dochazet ani nahodou. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Xillos |
Zaslal: st květen 12, 2004 21:34 |
|
|
|
Tuhle upravu sem zavedl ja a to s cireho zoufalstvi protoze kdyz sem nasi druzinku prebiral do pracek PJ-skych tak bylo utocny cislo Sermire nekde okolo 50 a druid mel luk asi tak 20 +80 to si potom hraj metodou pokus omyl sem dosahnul desiveho zjisteni ze ty paka rozsekaj na kousky i 5 vyssich rytiru zkazy na jednou behem cca 5 kol... |
_________________ Zas jednou na Auditko... |
|
Návrat nahoru |
|
Xillos |
Zaslal: st květen 12, 2004 21:35 |
|
|
|
Cernej drak jim obstal dyl ale ne o moc... |
|
Návrat nahoru |
|
domingo |
Zaslal: čt květen 13, 2004 8:41 |
|
|
|
Xillos napsal: Tuhle upravu sem zavedl ja a to s cireho zoufalstvi protoze kdyz sem nasi druzinku prebiral do pracek PJ-skych tak bylo utocny cislo Sermire nekde okolo 50 a druid mel luk asi tak 20 +80 to si potom hraj metodou pokus omyl sem dosahnul desiveho zjisteni ze ty paka rozsekaj na kousky i 5 vyssich rytiru zkazy na jednou behem cca 5 kol...
Tie "zbrane" mali "stratit". Alebo podobne si mal dat priseram / nepriatelom.
Podla mna hlavna zbran by mala byt postava, mierne vylepsena vybavenim ... co je lepsie urobene v D&D ... (zatial co v DrDe postava v rytierskom a obojrucaku na nizkom leveli vacsinou vyhra nad postavou s dykou a bez brnenia ale na vysokom leveli ...) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Xillos |
Zaslal: čt květen 13, 2004 19:54 |
|
|
|
Mno me to napadlo taky... Ale nakonec sem to vyresil tak ze sem je ukecal na prechod na Asterion od 1.urovne... |
|
Návrat nahoru |
|
Kostra |
Zaslal: ne květen 16, 2004 19:11 |
|
|
|
a co tohle :
ÚČ: síla+SZ+polovina obratnosti
OČ: KZ+ob+polovina síly
zranění: rozdíl +(-)útočnost krát 4 |
_________________ Dobrý šermíř na hovno když nepřátel nerovno. |
|
Návrat nahoru |
|
Sven Ivanhwen |
Zaslal: út květen 18, 2004 13:22 |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: út květen 18, 2004 17:42 |
|
|
|
Mým hráčum jsem je zabavil postupně.Nejdřív někomu spadnul meč do propasti,praskla zbroj po srážce s mocným artefaktem atd.Nakonec postavy stejně zemřeli,protože na Asterionu ještě nebyli a navíc je měli zmutovaný.(Alchymista s mečem bastardem,to samý chodec+síla,odolnost a obratnost 18/+3). |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Kostra |
Zaslal: pá květen 21, 2004 19:08 |
|
|
|
Já jsem zabavil jednomu hráči meč tak, že na něj "skočil" písečný červ.Hráč se nebojácně vrhl načerva a zabořil mu meč do těla.Řekl jsem mu že červ utíká, první radost odpadla když jsem řekl že i s mečem. |
_________________ Dobrý šermíř na hovno když nepřátel nerovno. |
|
Návrat nahoru |
|
Bliizard |
Zaslal: st květen 26, 2004 8:32 |
|
|
|
Někdy se tu člověk docela zasměje ty vaše úpravy sou celkem vtipný mi hrály dračák pokud možno bez úprav protože vždycky někdo protestuje a není to vyváženy.
Ted hrajeme DaD a upravujem ho protože ted už mě nezajímá že se to někomu nelíbí ale mě to vyhovuje.
AT ŽIJOU DM |
_________________ Má víra v ALTAR se zase vytrácí. Zas ty prodlevy. |
|
Návrat nahoru |
|
|