Autor |
Zpráva |
|
Gilgalad |
Zaslal: st září 29, 2010 9:24 |
|
|
|
Deli napsal: A měl bych jeden dotaz. Mám nakoupeny nějaká ty knížky z prostředí Asterionu a jednu zrovna rozečtenou a chtěl bych případně poděkovat autorům. Kam, aby se to k nim doneslo?
To my děkujeme:) Člověku udělá radost, když ví, že dělá radost:) |
_________________ Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na lehkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám. |
|
Návrat nahoru |
|
Lamius |
Zaslal: pá říjen 01, 2010 16:22 |
|
|
|
Hlavní problém přispívání do Pevností apod. je v tom, že už dosud bylo poměrně obtížné Pevnost nějak "zaplácnout", protože všichni prostě nemáme dost času (respektive ho nechceme obětovat zase celý Asterionu). A teď hodláme vlastně ještě zvýšit aktivitu (s tím weben např.), takže toho budeme mít ještě více. |
_________________ Zyl je jediný pravý vládce a přepovědi jeho pádu jsou jen bláznivými bludy! |
|
Návrat nahoru |
|
miloslav.zaoral |
Zaslal: st říjen 06, 2010 11:53 |
|
|
|
Z jednání o podobě modulu vzešla, pro mnohé z vás, dobrá zpráva - dobrodružství vyjde v tištěné podobě a bude přímo součásti modulu, jak tomu bylo v ZZS. |
|
|
Návrat nahoru |
|
zloděj slavoj |
Zaslal: st říjen 06, 2010 12:40 |
|
|
|
Tak to je opravdu velice dobrá zpráva. Nebyla by v zásobě ještě jedna určitá- že nový modul přece jen vyjde před vánocema? Asi ne co.
)
A teď vážně: Na nový modul se moc těším. Ukázky v Pevnosti mě pěkně navnadili. Dál pilně pracujte jako mravenečkové, ať se mi fanoušci máme na co těšit. Jo srandičky to je moje.
Pohled do křišťálové koule:
Myslíte, že ještě ke konci roku 2011 vyjde modul Krajiny za obzorem II. a nebo to pokládáte za nerealistické? Jo věštění, to minikdy nešlo. |
_________________ Je několik způsobů, jak stáhnout krysu z kůže. |
|
Návrat nahoru |
|
Temná kápě |
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 0:22 |
|
|
|
"Nerad to říkám, ale" ilustrace titulní strany modulu vypadá PECKOVĚ!
Slušná kompenzace za ten suchej název... |
_________________ Ctnosti jsou lži a vězení pro ducha - musíš se jim vysmát! |
|
Návrat nahoru |
|
zanaar |
Zaslal: pá prosinec 31, 2010 17:23 |
|
|
|
Zdravím,
už jsem se na to jednou ptal v diskuzi ke Krajinám za obzorem...
Chtěl bych vědět, jestli v modulu Pro smrt a slávu bude zpracována Zylova elitní garda a Kharovi Zatracení? Já už jsem si je sice zpracoval, ale přeci jen mi to nedá a rád bych věděl jestli se můžu na ně těšit v modulu.
Jinak obálka k modulu vypadá luxusně Ale ti jezdci na Modrých vlcích nejsou skřeti že
Pak jsem se chtěl zeptat k Asterionu obecně. Neplánujete založit "fanshop"? Kde by se prodávaly originální předměty ze světa Asterionu. Třeba taková Rumova Bolístka (plácačka) na rum by mohla být hitem příštích Vánoc. Nebo sběratelské figurky drakolidí a různých postav Asterionu (Alwarin, Hrobníci atd...). Nevím kolik má Asterion díky modulům fanoušků, ale díky knížkám jich podle mě dost přibylo. Půjčil jsem je kamarádovi a ten z nich byl nadšen (a to předtím nevěděl co je to Dračí doupě a Asterion).
Na závěr přeji všem do Nového roku zdraví a úspěch. Autorům pak zvláště plodný rok a ať vydavatelé poslouchají a bez řečí vydávají.
P.S. Ještě bych měl prosbu, nešlo by dříve informovat o dobrodružstvích, která vyjdou v pevnosti? Poslední avizo se tu tuším objevilo na začátku prosince a to už mi říjnovou pevnost vyprodali. |
|
|
Návrat nahoru |
|
miloslav.zaoral |
Zaslal: po leden 03, 2011 12:15 |
|
|
|
Zatracení se v modulu objeví, ovšem Zylova elitní garda nikoliv. Co se týče fanshopu - dobrý podnět k zamyšlení, nicméně nad figurkama uvažuje již delší dobu |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kelghor |
Zaslal: út leden 18, 2011 12:06 |
|
|
|
Tak já mám menší dotaz, někde jsem četl, dotaz na autory, jeslti bude zpracováno ve VU povolání rytíře/paladina...
Chtěl jsem se zeptat, zda-li něco takového plánujete či vůbec... pokud ano, chtěl jsem jen nabídnout pomoc. Je to asi 3 roky co jsem se pokoušel sestavit vlastního rytíře, nedodělal jsem ho... To ale přesto nevadí, protože i tak bych mohl předložit své nápady autorům, kteří by si z nich mohli odebrat tolik inspirace kolik by chtěli... |
_________________ Důvěřuj, ale prověřuj. |
|
Návrat nahoru |
|
miloslav.zaoral |
Zaslal: út leden 18, 2011 12:27 |
|
|
|
Povolání rytíř pro DrD 1.6 zpracován nebude, ale pokud k tomu něco máš, tak pošli a pokud to bude dobré, mohli bychom to umístit např.na stránky... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kelghor |
Zaslal: út leden 18, 2011 12:32 |
|
|
|
Tak rád pošlu, na mail? Zatím to opravdu není hotové, ale do 6. úrovně to jakž takž slušně funguje, i když tma je pár věcí, které jsou někomu přijdou přesílené a někomu ne (mě) protože například na váhu se moc nehraje, tak tam má rytíř velký bonusy...
Tak mi kopni svůj mail prosím, a já ti to obratem pošlu. |
_________________ Důvěřuj, ale prověřuj. |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: út leden 18, 2011 14:27 |
|
|
|
...vzhledem k tomu, že hodně CP na Asterionu je popsáno jako rytíř (resp. bojovník (rytíř)), tohle povolání by stálo za to rozepsat sám jsem to zkoušel, ale nikdy mi výsledek zcela nevyhovoval, tak snad by "oficiální" model dopadl lépe (jako např. u lovců přízraků, ti vyšli skvěle!!) |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
speedy |
Zaslal: so březen 12, 2011 17:49 |
|
|
|
Můžu se zeptat, jestli už se ví, kdy asi tak VaU vyjde??? |
_________________ Životnost celé mé říše záleží na jediné řece, to pomyšlení mi někdy nedá spát.
Zurkhen Černý |
|
Návrat nahoru |
|
miloslav.zaoral |
Zaslal: so březen 12, 2011 20:10 |
|
|
|
modul by měl vyjít v dubnu - uděláme pro to maximum, aby tomu tak bylo! |
|
|
Návrat nahoru |
|
miloslav.zaoral |
Zaslal: čt květen 05, 2011 18:06 |
|
|
|
S určitostí oznamujeme, že modul Pro smrt s slávu, vyjde ve druhé polovině tohoto roku. Přesný termín ještě stanoven není. Za zdržení se ještě jednou velice omlouváme. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gena |
Zaslal: út únor 19, 2013 11:44 |
|
|
|
Chtěl jsem se zeptat, vyjde někdy na webu dobrodružství, které k tomuto modulu mělo být? Díky |
_________________ Moudrý muž je pánem svého ducha, blázen však je jeho otrokem! |
|
Návrat nahoru |
|
|