Autor |
Zpráva |
|
Ekei |
Zaslal: pá srpen 06, 2004 18:47 |
|
|
|
Sedmnáctka buď pozdravena,
předně bych se chtěl omluvit za to že nám chybí poslední dva moduly a chtěl bych se zeptat jestli v nějakém z nich nejsou pravidla pro kněží Tarfeina a Gora. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: pá srpen 06, 2004 19:38 |
|
|
|
Jo jsou v Obloze z listí a drahokamů. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Marek Stahl |
Zaslal: čt prosinec 02, 2004 16:22 |
|
|
Anonymní
|
Jak silny vam prijde knez Tarfeina? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: čt prosinec 02, 2004 20:14 |
|
|
|
vždycky jsem si říkal,že nebude asi nic extra,ale co za něj hraje jeden náš hráč,tak mě naprosto přesvědčil.Je to hodně silná postava. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Marek Stahl |
Zaslal: pá prosinec 03, 2004 13:24 |
|
|
Anonymní
|
Dobrou naladou se da vyresit spousta veci.Tenhle knez se nezda, ale je to docela sila.Je to stejne jako kdyby si nekdo myslel, ze alchimista patri jen do obchodu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: pá prosinec 03, 2004 22:26 |
|
|
|
A Příkaz je dost hustá věc. |
|
Návrat nahoru |
|
Gro$a |
Zaslal: pá prosinec 03, 2004 23:36 |
|
|
|
Kenny napsal: A Příkaz je dost hustá věc.
To jo. Ale moh by ho davat casteji. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: ne prosinec 05, 2004 19:00 |
|
|
|
Kdo? |
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: ne prosinec 05, 2004 19:39 |
|
|
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: ne prosinec 05, 2004 19:53 |
|
|
|
A proč by ho nemohl dávat jak často chce? |
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: ne prosinec 05, 2004 19:58 |
|
|
Anonymní
|
Protoze musi delat modlitbu nebo obrad ci do ceho to spada. V postate muze, ale snizuje se mu pravdepodobnost uspechu. A to celkem vo dost. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: ne prosinec 05, 2004 20:04 |
|
|
|
Takhle to myslíte.Já navíc nehraju na to rozšiřující pravidlo.
Já myslím,že je to silný až moc a úpolně to stačí.Díky tomu ubyla družina Rytíře zkázy. |
|
Návrat nahoru |
|
Gro$a |
Zaslal: st prosinec 08, 2004 15:14 |
|
|
|
Nazarei napsal: Protoze musi delat modlitbu nebo obrad ci do ceho to spada. V postate muze, ale snizuje se mu pravdepodobnost uspechu. A to celkem vo dost.
Tusim ,ze spada do KO, takze vzdy po 23 hodinach, a bez postihu 2x denne. Ale jinak je to docela Schwabach, to uz bych za stejnym ucelem hral maga |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: st prosinec 08, 2004 19:40 |
|
|
|
Já nevím jak u vás,ale u nás si těch KO moc neužije.Přece jen sehnat alespoň 50 lidí na normálně silný obřad,to je docela problém. |
|
Návrat nahoru |
|
|