Obsah fóra Asterion Auditorium
Autor Zpráva

<  Asterion  ~  Galerie

Brada Tomáš
Zaslal: so srpen 28, 2004 9:57 Citovat
Anonymní
Galerie na Asterionských stránkách se rozrostla o další příspěvky. Uvítal bych vaše názory a hodnocení. A kdyby vás případně napadlo něco, co by mělo být výtvarně spracováno. Budu rád. Aspoň moji hráči velice rádi uvítají obrázek místa kde se zrovna nacházejí.

Jak se vám líbí ilustrace modulů? Mě se velmi líbí ilustrace Davida Spáčila ve Vzestupu temných bohů.

Co říkáte na spracování map?
Yb
Zaslal: so srpen 28, 2004 11:41 Citovat
Založen: 14.9.2003 Příspěvky: 230 Bydliště: Plzeň
Brada Tomáš napsal:
Galerie na Asterionských stránkách se rozrostla o další příspěvky. Uvítal bych vaše názory a hodnocení. A kdyby vás případně napadlo něco, co by mělo být výtvarně spracováno. Budu rád. Aspoň moji hráči velice rádi uvítají obrázek místa kde se zrovna nacházejí.

Jak se vám líbí ilustrace modulů? Mě se velmi líbí ilustrace Davida Spáčila ve Vzestupu temných bohů.

Co říkáte na spracování map?


Ilustrace modulů jsou všechny povedené a každý nový je ještě hezčí. Krásné jsou třeba ilustrace ve Skřítkách, nebo nemrtvých. Hezky je také zpracovaná Zlatá pavučina.

_________________
Povolání: Bůh
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger ICQ
Ivrin
Zaslal: po srpen 30, 2004 10:00 Citovat
Založen: 14.9.2003 Příspěvky: 338 Bydliště: PCE(Albireo-Tabitský les)
Tvé kresby na mě zapůsobily dobrým dojmem, především se mi líbil "skřet v noci". Smile
Ilustrace modulů jsou vždy úchvatné, ikdyž je v některých modulech trochu jiný styl. Povedené kresby jsou především v OLD, ZP, VTB a FA.
Mapy jsou kreslené dostatečně srozumitelně, především mapa Albirea. Měl jsem však jisté problémy s orientací na Rilondské mapě(nevím jestli mají problémy dostat se ze Starého Rilondu do Ďolíčku také lidé v Rilondu žijící).

_________________
We are here in order to die...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Brada Tomáš
Zaslal: po srpen 30, 2004 14:36 Citovat
Anonymní
To je pravda. Řekl bych že Rilond je právě jeden z těch méně podařených. Zbytečně ho rozkouskovali. Ono se to dá docela pochopit vzhledem k tomu, že je Rilond velké město plné nejrůznějších zákoutí a důležitých budov. Doma jsem Rilond zkoušel zmapovat a šlo to dost těžko. Nakonec z toho vylezla jakási slepenice. Nic moc. Ale asi to zkusím udělat znovu. Pro postavy je určitě dost podstatné vidět mapu města, kde se právě nachází. Asi by z ní měla vyzařovat kompletnost a povaha města. Špatně zmapované město je pro ně jen další do tuctu. A přitom Rilond je tak nádherné a důležité místo.
Tan-min-wu (Bum-bum)
Zaslal: po srpen 30, 2004 15:02 Citovat
Založen: 27.11.2003 Příspěvky: 511 Bydliště: Momentálně dálavy, jinak Horské Císařství
Mě se nejvíce líbí ilustrace v OLD a FA, a doufám, že takové (nebo ještě hezčí ) budou v reedici hlavního modulu.

_________________
Me linwa temir Skřítčia !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Brada Tomáš
Zaslal: út srpen 31, 2004 13:34 Citovat
Anonymní
Kdyby někoho zajímala díla Davida Spáčila, najdete je na
http://www.netopejr.cz/0152.htm
http://www.fantasygalerie.cz/galerie.php
Jsou to opravdu mistrovská díla.
Brada Tomáš
Zaslal: po září 06, 2004 8:08 Citovat
Anonymní
Něco k Mapě ALBIREA. Jsou zde zachyceny všechny důležité budovy a lokace v Albireu. U každého je číslo dle legendy. Město je zachyceno r. 848 k.l. Takže někdy v období počátků osídlování. To je patrné zejména u Jižní a Severní branky, kde přibýváji domky nových kolonistů. V pravém horním rohu je pak znázornění Bílého draka, který drží v pařátu žlutý pergamen. V levém horním rohu je erb samotného Albirea. Horní okraj mapy lemují erby a znaky Eldebranských rytířů a valkýr, Orlích poutníků, Zlatého kruhu a Kněží slunce. NA horizontu si můžete všimnout několika malých odkazů, kterým směrem se nacházejí různá města. Za hradbami roste Tabitský les a Les Luny.

Mapa by měla souhlasit s původní mapou v Dálavách. Nepatrné odlišnosti jsou způsobeny vývojem dějin Asterionu. Např. Chudinská čtvrť praská ve švech některé vily ve Zlaté čtvrti jsou nové a některé tam už nejsou. Doufám, že se vám mapka bude líbit.
Kenny
Zaslal: út září 07, 2004 19:48 Citovat
Založen: 17.9.2003 Příspěvky: 609 Bydliště: Celý Asterion
Musím pochválit za tvojí práci.Všechno je hodně povedené a mapa je velice dobrá.

_________________
Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Brada Tomáš
Zaslal: st září 08, 2004 10:12 Citovat
Anonymní
Dík.

Mapu je lepší stáhnout ve větším rozlišení. Tam jdou lépe vidět detaily. Pokusím se mapu ještě vylepšit. Zčitelnit popisky,čísla atd. Tak aby se dala použít při hře.
Brada Tomáš
Zaslal: pá říjen 01, 2004 15:50 Citovat
Anonymní
Chystám se už dlouho stvořit kompletní mapu magické univerzity v Albireu. Rád bych, kdyby jste mi s ní pomohli. Mám zatím asi takovo představu:

Vnější vzhled bude asi takový jako byl nakreslen v modulu Dálav. S tím rozdílem, že nebude tak oplácaná stříškami a bude jistě působit daleko větším vzhledem. Střechy budou rovné, okna v jednoduchém oblouku. Pár říms a trocha toho nezbytného umění v podobě několika reliéfů. Řekl bych taková směs architektury arvedanské a architektury nových osídlovatelů. Obě věže pak budou přikryté kopulí. Vchod Bude ústit do prostorné auly která se bude táhnout do výše dvou pater. Po jejím obvodu bude točité schodiště ústící do obou pater. Doleva a doprava budou vchody do severní a jižní věže. V před vstup do přízemí. V přízemí bude knihovna, ubytovny studentů. Asi by tam mělo být - tak osm kateder. Každá v zastoupení příslušneho oboru magie (bílá,černá,vzduchu,atd.) Každá katedra by měla mít laboratoř, studovnu, poslechovou místnost. Byty učitelů bych nechal v jižní věži a pokoje pro hosty v severní. Řeším otázky toalet a sociálních zařízení. Kouzelná kuchyně myslím není až takovým problémem. Každé jídlo se teleportuje až na pokoj.

Kdyby vás cokoli napadlo budu vděčen.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat nové téma

Přejdi na:  

Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.