Obsah fóra Asterion Auditorium
Autor Zpráva

<  Asterion  ~  CP - auditorium

Ivrin
Zaslal: čt leden 22, 2004 16:48 Citovat
Založen: 14.9.2003 Příspěvky: 338 Bydliště: PCE(Albireo-Tabitský les)
Túriel napsal:
Faktem je, že když mi umřela Sigrid, byla jsem na tom podobně jako Tirion když ho málem zabili a s Elanorem to pak nebylo o moc lepší.

Každý prožívá smrt své postavy jinak. Někteří hráči nedokáží udržet emoce a je to na nich vidět různým chováním. A někteří zase bez mrknutí oka řeknou:"Tak co bude dál?" Ale jistě je pravda, že v každém pořádném hráči ať už hodně citově založeném nebo bezcitném už od morku kostí, zadloubne lítost a možná i žal drápky do jeho myšlení, protože i k postavě, která zemřela v prvním dobrodružství si každý hráč vybudoval nějakou mateřské pouto jako matka k synovi...

_________________
We are here in order to die...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
M´te
Zaslal: pá leden 23, 2004 13:34 Citovat
Založen: 6.10.2003 Příspěvky: 98 Bydliště: f-m
Někdy hrdost... už jsem umíral s bojovníkem v prohrané bitvě... a vzal jsem s sebou více nepřátel než jsem vůbec doufal. Valhala je zaslouženou odměnou...
No a pokud je na programu útěk od soudu Lamiuse, tak není důvod ke smutku. Smrt je teprve začátek!!! Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Saul
Zaslal: pá leden 23, 2004 22:43 Citovat
Založen: 8.12.2003 Příspěvky: 38 Bydliště: Rilond (Ve vnějším světě Liberec)
Jméno: Cozario alias Ricardo alias Matyáš Spálený
Přezdívka: Černý Slimák
Povolání: Nájemný vrah (sicco 14. úroveň), Detektiv

Síla: 14/+1
Obratnost: 18/+3
Odolnost: 13/+1
Inteligence: 15/+2
Charisma: 14/+1

Schopnosti: Převleky, Získání důvěry, Objevení mechanismu, Objevení objektu, Zneškodnění mechanismu, Otevření objektu, Šplhání po zdech, Skok z výšky, Tichý pohyb, Schování se, Vybírání kapes, Probodnutí ze zálohy, Zabití, Vrh, Boj s dýkou, Odhad na lidi, Síť (pouze výzvědná a ochranná)
Dovednosti: Plavání, Akrobacie (salta a přemety), Padělání, Čtení a psaní, Kartografie, Etiketa a Svádění
Řeči: Obecná, Skřetí jazyk, Elfština
Hvězdné znamení: Havran
Víra: Věří v Osud
Zbraně a výstroj: Nože, Šavle, Lehká kuše, Jedy, Zlatý náramek tvořený kostřičkami krys (magický náramek, umožňující komunikaci s hlodavci a ovládání jednoho takového zvířete po dobu 2 hodin, jednou za alden)


Ten, kterému je dnes v Rilondu přezdíváno Černý Slimák, se narodil na přelomu 795 roku královského letopočtu kdesi na jižních svazích Hořkých hor ve skřetích državách. Jako míšenec člověka s hevrenkou to měl ještě těžší než je pro děti otroků obvyklé. Kromě zlovůle skřetích pánů musel snášet ústrky od ostatních ?čistokrevných? dětí, které se mu smály kvůli jeho zrzavým vlasům a divnému jménu. Mladý Cozario svou matku vlastně nikdy nepoznal, protože necelý rok po narození ji jeho páni přemístili do nevěstince. Dítě bylo ponecháno u otce a mělo se stát dalším z řady otroků pracujících v dolech. Cozario však po rodičích zdědil ty nejlepší dispozice. Kromě obratnosti vynikal i značnou inteligencí, schopností vycítit nebezpečí a vynikajícím sluchem, což mu mnohokrát zachránilo kůži. Kdo ví, co by z něj bylo, kdyby nevyrůstal v prostředí, kde jsou značně překroucené všechny životní hodnoty. Dětství mezi otroky a skřety ho poznamenalo na celý život. Nikdy se k nikomu citově neupnul, k utrpení ?bližních? je naprosto lhostejný a cena života je jen otázkou dohody. Pro jeho ?ohradu? vařila velmi stará žena. Říkalo se o ní, že je to vědma. Když mu bylo osm, věštila mu: ?Ve tvých stopách bude kráčet smrt, třikráte tě dostihne, po třikráte změní tvou tvář, ale ty třikrát jako fénix znovu povstaneš ze svého popela.?
?Nikdy se neotáčej,? řekla mu tehdy: ?neboť za tvými zády je Smrt.?
Cozario měl už v dětství neuvěřitelně silnou vůli a odhodlání přežít, zlý jazykové tvrdí, že se jednalo o normální tvrdohlavost, ale právě tato tvrdohlavost zaujala jednoho cvičitele Kharových Nočních stínů. Při běžné inspekci dolů, na kterou byl dotyčný skřet poslán, došlo k zhroucení stropu šachty a Ghurag Kanibal byl spolu s Cozariem a dalšími pěti otroky zavalen. Zajatci matky země měli sice přísun vody a vzduchu, ale trvalo to skoro tři týdny, než je našli. Přežili jen skřet a Cozario. Ostatní otroci měli podřezané krky, prázdné oční jamky a také jim chyběli některé vnitřní orgány. V dole se totiž nedostávalo jídla a skřet si pro svou zábavu vymyslel krutou hru. Hodil jednomu z nich dýku a přikázal mu, aby ostatní podřezal a přinesl jejich srdce. Cozario se nikdy nedozvěděl, proč si Ghurag vybral právě jeho...
Skřet si ho vzal jako dárek a začal ho připravovat na dráhu zabijáka pro Kharovi Noční stíny. Sotva dvanáctiletý míšenec výcvik i svého nového pána, který ho nutil jíst lidské maso, ze srdce nenáviděl. Na zabíjení měl talent, ale snad to byla jeho hevrenskou krví nebo toho měl jednoho dne prostě dost, že začal přemýšlet o svobodě a útěku. Bylo to někdy kolem roku 811, kdy se mu k tomu naskytla příležitost. Kanibal a jeho učedníci se prováděli průskum severní části planiny prachu, když je napadla skupina pološílených mužů. Krátká bitka dopadla ve prospěch učedníků Kharových stínů, ale skřet po boji zjistil, že jeho oblíbenec Cozario někam zmizel.
Jeho stopy vedly na sever, v patách měl tři nejlepší žáky Ghuraga Kanibala, mladíky jako byl on sám, ke kterým cítil něco podobného přátelství. Dostal se na Trhlinovou pláň a jedinou myšlenkou bylo běžet dál a dál. Byli by ho uštvali jako zvěr, kdyby se nezačala naplňovat věštba staré vědmy. V jednu chvíli si dopřával krátký odpočinek u napajedla a najednou tu byl ten nepříjemný pocit, že něco není v pořádku. Stačil uhnout právě v čas, aby se vyhnul prvnímu útoku huamy. Jeho vědomí ustoupilo záchvatu šílené zuřivosti, která byla vedena jen jeho vražednými instinkty. Boj s huamou netrval dlouho. Cozario zůstal bezvládně ležet na zemi a tělo dravé šelmy leželo opodál ve smrtelné křeči. Takhle ho jeho pronásledovatelé našli a, když viděli, jaké rány mu bestie způsobila, bylo jim jasné, že do rána stejně nedožije. Tak ho zanechali osudu.
Jenže Cozario přežil. Snad nad ním bděla celá sedmnáctka, možná měl prostě štěstí. Rány se pomalu zacelovali, ale míšenec byl stále silnější a silnější. Za necelé dva měsíce mohl vyrazit na další cestu. Jizvy po drápech huamy ho změnily k nepoznání a tak se nemusel bát prozrazení. Dostal se až do Sintaru, kde začal nový život jako Ricardo. Brzy na sebe upoutal pozornost Pavučiny a stal se jedním z jejich nejlepších likvidátorů. Zabíjel nepohodlné svědky a členy Pavučiny, kteří organizaci nějakým způsobem ohrozili. Přestože si mohl dovolit život v přepychu, jednoho dne na sklonku léta 834 se podíval do zrcadla a uvědomil si, že vlastně vyměnil okovy jedné organizace za jiné. Nenáviděl Pavučinu snad jen o trochu míň než Noční stíny. Tehdy opět zasáhla rána osudu.
V jedné korské hospodě, kde zrovna zapíjel další splněný kontrakt, se strhla rvačka a následně začalo hořet. Oheň mu popálil už tak dost zjizvený obličej. Stačil jediný mocný šleh plamene, který jako jazyk nejlepší kněžky Ynnar Rút olízl jeho bradu a celá spodní polovička tváře se rázem změnila k nepoznání. Osud mu dal příležitost a on jí opět využil. Když ráno prozkoumávali trosky hospody, byl Ricardo pro Pavučinu a celý svět mrtev. Avšak ten, kdo toto jméno kdysi nosil, byl již na cestě do centra Západní Dálavy.
V Rilondu začal pod jménem Matyáš Spálený úplně nový život. Chvíli se vydával za kupce, ale obchody nešly a brzy byl na mizině. Nouze a hlad ho přinutily, aby se vrátil k tomu, co uměl nejlépe. Opět zabíjel za peníze pomalu v tom začal nacházet smysl svého života. Byl zatraceně dobrý. Brzy se po Rilondu roznesly zvěsti o brutální zabijákovi, který svým obětem za živa vyloupává oči a do prázdných důlků pak umísťuje černé slimáky. A tak spatřil světlo světa obávaný Černý Slimák ? vrah bez skurpulí a slitování. Ve dne majitel malé detektivní kanceláře v Ďolíku, na jejíž vývěsním štítu stojí ?U Svrška?, který příležitostně spolupracuje s městskou hlídkou. V noci záhadný a zvrhlý vrah, který konkuruje svým uměním Drajgo Krvavci a svou záhadností Rilondskému Přízraku. Tito dva jsou také jedinými, koho Cozario považuje za sobě rovné.
Občas pracuje pro různé politické frakce, zločinecké organizace, ale i obyčejné měšťany. I v Rilondu zabíjel pro Pavučinu a Kharovi Noční stíny, ale pouze, když to vyhovovalo jeho záměrům. Často se pak stalo, že zabil i svého zaměstnavatele. Chystá se na rozhodující střet s Drajgem a Přízrakem, ale nejprve se musí pořádně připravit. Pak možná naposledy zasáhne Osud a on konečně odejde na zasloužený odpočinek...

Už jsem za svůj život viděl hodně zla v těch nejrůznějších podobách a většinou na mne zanechalo svou stopu. Přijal jsem život takový, jaký je. Jsou tu ovce, jsou tu vlci a vlci žerou ovce. Život má jen takovou cenu, jakou je za něj někdo ochoten zaplatit. Rilonďané o mě říkají, že jsem psychopat, krutá nemyslící bestie, která se ve vraždění vyžívá. Není to pravda, ke svým obětem necítím žádné emoce. Je to pro mne jen práce, která musí být udělána. Emoce jsou jen na škodu. Za svůj život jsem přišel na jednu základní pravdu: ?Lidé s emocemi jsou mnohem nebezpečnější. Neboť ten, kdo dokáže milovat, dokáže i nenávidět, často mnohem víc.? Kdyby věděli, že těla znetvořím až po smrti, asi bych ztratil určitý respekt. Jistě nějaký učený pán by jistě řekl, že je to projekce mých zážitků z dětství. Opravdu ke ?zboží? (je lepší jim tak říkat, není v tom nic osobního) necítím žádnou nenávist, je to jen póza, moje osobní nezaměnitelná značka. Ty, co se mi při práci připletli do cesty, lituji, ale oni sami věděli, do čeho jdou. Ten, kdo je lepší, prostě vyhrává nad tím, kdo je slabší. Takový je řád světa.
Ale ano, i já mám své slabůstky, každý den vrby chodím do nevěstince ?U Bílé laně?. Jsem stálým zákazníkem Mena Maru. Je to taková milá a hodně šikovná holka. Půlelfka. Mám jí svým způsobem rád, kdyby se jí něco stalo, bral bych to jako osobní urážku. A vůbec mám tenhle podnik rád. Jeden se tu v příjemném prostředí dobře napije nebo zahraje karty. A největší předností Bílé laně je to, že není tak profláklá jako bordel ?U Kočiček?.
Mám ještě jednu slabost, miluji umění, obzvláště ty malé skřítčí figurky zvířátek, které jejich tvůrci vyřezali do drahých kamenů. Pro mě za mě by mohli být i ze dřeva, důležitá je jejich detailnost. Nemám jich moc, nezaplní ani jednu truhličku, ale rád se na ně dívám. Je to dobrý způsob meditace.
Nesnáším skřety, ale to je pochopitelné vzhledem k tomu, co jsem si s nimi prožil. Nenávidím Stíny a Pavučinu. Dělají z mého řemesla věc tak samozřejmou jako, že se ráno Pán Slunce vydá na svou pouť. Zabiji každého z nich, který zkříží mou cestu. Rilond, to je moje pískoviště. Stačí, že se o něj musím dělit s Přízrakem a s Krvavcem. Tihle dva jsou zajímavý hoši, obzvláště přízrak, jednou jsme se na střechách potkali. Docela zajímavá konfrontace, musím si to zase někdy zopakovat.


Cozariovi už táhne na padesátku, ale jeho atletická postava je stále ve skvělé kondici, dobrá, v chladných dnech ho občas zlobí staré jizvy, ale právě proto se usídlil v Rilondu, kde je počasí po většinu roku teplé. Se svými dvěma metry a devadesáti kily živé váhy působí opravdu impozantním dojmem. Přestože ho lidé často považují za seveřana, v jeho žilách koluje hevrenská krev, která je však smíšená s krví jeho lidského otce. Obličej má po požáru korské hospody zjizvený, přesto však nepůsobí příliž odpudivě, i když na první pohled zcela jistě vyděsí. Raději ho tedy skrývá pod širákem z volské kůže. Zrzavé vlasy, které už také nemají takovou barvu jako za mlada, prokvétají prameny šedých vlasů. Ani několikrát narovnávaný nos na kráse zrovna nepřidává. Všechno si to nahrazuje svýma teplýma hnědýma očima, jejich teplo však patří pouze Mena Maru a to jen jeden den v aldenu. Jinak jsou bez jakýchkoli emocí a prozrazují prudkou inteligenci osoby, která je nosí. Není v nich žádné slitování. Černý Slimák se řídí pouze svou vlastní vůlí. Kromě toho se může chlubit psyonickým nadáním, kterému vděčí za svůj ostrý sluch a schopnost odhalit nebezpečí.
Cozariovi sluší kůže a hnědá barva. Obléká se v jednoduchém stylu, ale jeho šaty jsou střižené přesně na míru. Kožené kalhoty, červená košile a hnědá kazajka s mnoha kapsami, tak ho můžete potkat na ulicích Ďolíku, kde má svojí detektivní kancelář ?U Svrška?. Samozřejmě, že se neobejde bez svého koženého širáku. Jako Černý Slimák se obléká do tmavých kalhot, černé košile a do kabátce stejné barvy. Nenosí plášť, jen by mu překážel v pohybu. Obličej si zastíní temnou kápí a šátkem. Nepreferuje žádnou zbraň, ale nejčastěji se v jeho arzenálu objevují dýky, šavle a lehká kuše. Často útočí ze zálohy, ale nevyhýbá se ani boji tváří v tvář. Jsou známé i případy, kdy svou oběť otrávil. Zastává názor, že záleží na cestě, ne na prostředku a cíly. Vždyť již od pradávna platí, že účel světí prostředky.
Černý Slimák vlastní jediný magický předmět. Je to jednoduchý náramek, který mu umožňuje komunikovat s drobnými hlodavci a do jisté míry je i ovládat.
Závěrem je třeba zmínit způsob, jak získat jeho služeb. Pokud chcete někoho najít, sledovat nebo ochránit, pak budete potřebovat služby jeho alterega Matyáše Spáleného, kterého najdete ho v jeho kanceláři ?U Svrška?. Chcete-li však někoho zlikvidovat, stačí se zeptat v zapadlé čajovně ?U Sedmi Oběšenců?, a ona už mu váš vzkaz nějaká ta krysa donese. Pak už stačí jen čekat, až vás navštíví...

_________________
Dejte mi problém a já s ním na chvíli zůstanu sám. Pak vám přinesu nějaké neortodoxní a šílené řešení...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Kenny
Zaslal: so leden 24, 2004 19:54 Citovat
Založen: 17.9.2003 Příspěvky: 609 Bydliště: Celý Asterion
Musím říct,že mě to hodně zaujalo.Popis je dost detailní a postava skvěle využitelná.Napsané je to taky dobře.Jenom mi tam trochu nesedí to,že záleží na cestě,ne na prostředku a cíli.Ale jinak je to skvělé.Určitě jí do svého světa zařadím.Jen tak dál.

_________________
Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Raven Damiel
Zaslal: po leden 26, 2004 17:54 Citovat
Anonymní
Raven Damiel

Síla 10 +0
Obratnost 14 +1
Odolnost 14 +1
Inteligence 19 +4
Charisma 14 +1

Raven Damiel se narodil roku 827 královského letopočtu v Rangaroke, hlavním městě Almendoru. Nikdy nepoznal své rodiče, byl nalezen na schodech chrámu bohyně Rianny a vychováván jejími kněžkami, které se ho ujaly. Od nich také dostal jméno Raven. Už od útlého dětství projevoval vlohy pro studium jazyků a různých přírodních věd. Když mu bylo osm, všiml si jeho nadání starý mág Damiel, který mu nabídl přijetí za svého učedníka. Raven neváhal a následujících několik let strávil intenzivním studiem magického umění pod bedlivým dohledem starého Damiela, kterého časem přijal jako svého otce. Damiel mu často vyprávěl o městu bílého mramoru - Albireu, a o Universitě, vedené arcimágem Alwarinem Bílým, kde se scházejí nejvýznačnější učenci na Taře. Když cítil, že Ravena naučil vše, co mohl, navrhl mu, aby se vydal na jih a stal se žákem University. Ravena lákaly dálky a vidina dobrodružství a tak se nemusel rozmýšlet dlouho. Rozloučil se se svým mistrem, od kterého také dostal doporučující dopis a vyrazil dostavníkem do Morenu, kde se měl nalodit na miralen, mířící do Dunrileanu. V přístavu šťastným řízením Sedmnáctky potkal Greywina, mladého barda, který měl také namířeno do Albirea. Během plavby se z nich stali nerozluční přátelé, vydávající se prožít mnohá dobrodružství, odhodlaní získat si slávu a dobýt čest, zatím ve své mladické lehkomyslnosti netušíc, jak často budou muset místo o slávu bojovat o holý život?

Později si Raven připojil jméno svého prvního mistra a adoptivního otce ke svému, na jeho počest. Ravenovi je nyní 23 let, je vysoký 180 coulů a váží 1500 mincí. Má tmavé oči, krátce střižené tmavé vlasy a většinou na tvářích několikadenní strniště (to když zrovna cestuje). Pokud není zrovna na Universitě a nemá na sobě učednický oděv, chodí nejčastěji oblečen v kvalitních měšťanských šatech. Na cesty si bere také svůj černý plášť. Na krku mu visí, podobně jako Greywinovi a Andřejovi, přívěsek se zlaťákem z Rubiského knížectví. V ruce obvykle drží necelé dva sáhy dlouhou ebenovou hůl s několika runami moci, kterou, pokud není zbytí, neváhá použít v boji. Před krveprolitím však dává přednost vyjednávání a někdy volí raději i útěk.

Je optimista, v těžkých chvílích neztrácí naději a v každém vidí spíš jeho lepší stránku osobnosti. Rád si společně s přáteli zajde na korbel dobrého piva do Pekařova loku, kde to občas pěkně roztočí. Většinu vydělaných peněz však družina utrácí v Pelsově domě za vybavení. Raven si však uvědomuje, že ne ke všem byl osud stejně příznivý jako k němu a tak se nerozpakuje obdarovat chudé, pozvat tvrdě pracující rolníky na rundu nebo pečené prase či odmítnout odměnu za své služby. Společně s přáteli Greywinem a šermířem Andřejem zažil mnohá dobrodružství a věří, že jako i drobná zrnka písku dokáží zadřít velké soukolí, i oni třeba budou jednou mít možnost ovlivnit osudy mnoha bytostí na Asterionu.
Túriel
Zaslal: čt leden 29, 2004 17:20 Citovat
Založen: 15.9.2003 Příspěvky: 160 Bydliště: Třebíč
Toto je víceméně jedna z CP, které vznikly jen tak z legrace, když jsme se snažili v družině vytvořit něco jako naše "aleter ego na Asterionu". Tak trochu jsme neodolaly a vznikly celkem vysoce postavené bytosti...

Raell er Argeron
člověk z arved. rodu, dívka, chodec, 18. úroveň

síla: 14/+1
obratnost: 13/ +1
odolnost. 12/ +0
inteligence: 17 /+3
charisma: 15/ +2

Maximální nebezpečí, minimální šance na úspěch... tak proč jsem se do toho nepustila dřív?
První linie je od toho, aby se v ní bylo, ne se jí vyhýbalo!
Jestli se mnou Khar nesouhlasí, je to jeho problém...
Jsou samozřejmě lidé, kteří si myslí, že dívka by se měla věnovat vyšívání a podobným věcem. Přitom zapomínají, že meč je jen trochu větší a ostřejší jehla...
(pár citátů)
Raell se narodila před dvaceti devíti lety v Boševalu. Bylo jí osm, když se otec po matčiněsmrti rozhodl odejít na Taru... a svou dceru )a jediné dítě) vzal i přes protesty rodiny se sebou. Na Raellině výchově se to dost podepsalo; byla vychovávána spíš jako chlapec... poměrně rychle pochopila, že jestli se nenaučí bránit sama, tak ji nikdo bránit nebude.
její otec byl nadšený Orlí poutník a jeho dcera tuto ůvlastnost" zdědila.
Raell od mládí vynikala neobyčejně zvídavou myslí; velmi lehko si osvojovala fakta o Arvedanech a dnes patří mezi největší odborníky na jejich historii.
Bylo jí jednadvacet, když jejího otce zabili skřeti v Lese padajících stínů... a dost ji to změnilo. Začala brát život víc vážně - svým způsobem.
Raell je jedním z nejtvrdohlavějších a nejodhodlanějších lidí v celých dálavách; jestli jí něco připadá správné, nezmění názor, ani kdyby jí to rozmlouvala celá Sedmnáctka. Je hodně hrdá... umí na sebe ale brát i odpovědnost za druhé. někdy se zdá¨, že její život pro ni neznamená nic... což by byl omyl. Raell si sama sebe docela váží, ale ne zas tak úplně, takže její místo opravdu zůstává spíš v první linii. je celkem spontánní; do víru událostí se vrhá zásadně po hlavě a bez přemýšlení. když něco slíbí, své slovo obvykle dodrží. Problém je, že má ve zvyku slibovat věci stylu: jestli se z toho dostanu živá a zdravá, budu se osobně účastnit odskřetění lesa černých bříz (což se taky stalo; od té doby má přes levý spánek tenkou světlou jizvu - menší památku na to, jak se málem vydala k Lamiusovu soudu).
Novina o pádu Albirea ji zastihla při návratu z průzkumu Gariponu... a vzpamatovala se obdivuhodně rychle. Jako jeden z prvních začala organizovat nové středisko v Tarosu a je jednou ze součástí Rady orlíh poutníků. Díky tomu má v poslední době stále méně času pro výpravy do terénu, i když si jej občas ráda udělá.
Raell si pro její povahu váží přátelé, i nepřátelé (ti ji sice v některých případech považují za jednoho z nejhloupějších lidí, ale protiní by stát určitě nechtěli - což je u skřetů něco jako obdoba hluboké úcty).
Má vážnou známost s Ilxirem, jedním z mágů z taroské university, s nímž se zná snad už od dětství. Absolvovali spolu mnoho výprav a získali si mnoho nepřátel (člověk by neřekl, jak Dirka naštve, dkyž mu vypálíte rybník a k tomu ještě kus Jižního hvozdu...).
V současné době Raell velí obleženému Pětivěží a je místy sama překvapena, jakou v ní podřízení vidí autoritu.

_________________
Lacho calad, drego morn. Smile!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Xillos
Zaslal: ne květen 16, 2004 17:51 Citovat
Založen: 14.9.2003 Příspěvky: 149 Bydliště: PCE
Tie Sakari

Minulost:
Tie se narodil roku 820 v Minkoru jako syn jednoho z mágů Bílé Pagody má dvě mladší sestry. Jako svůj otec se dal na cestu magie ve které je velice schopný. Svoje studium započal ve svých 6 letech. V roce 838 byl vyslán na stáž do Albirejské univerzity kde se seznámil s užíváním runové magie z jiného úhlu než skřítčí čímž značně zvýšil svoje znalosti v tomto oboru. Kde až na občasné návštěvy rodného Minkoru žil až do roku 845 kdy se přidal k skupince dobrodruhů aby získal víc praktických zkušeností.

Charakter:
Tie je poněkud poťouchlé povahy.Je nesmírně ukecaný i když to je většina skřítků. Též velkým vtipálkem,což je nejspíš následek vyrůstání s dvěmi sestrami, které mají podobné založení. Přesto je velice inteligentní to ovšem neznamená totéž co moudrý. Má velice mlsný jazyk a dal by se nazvat požitkář každým coulem obzvláště v oblasti vín a čajů. Je poněkud ukvapený a málokdy si problém důkladně promyslí než něco podnikne. Jeho aktivita, dost velká i mezi skřítky, ho nutí být stále někde kde se něco děje, a když se nic neděje tak se se svojí ?sadou šprýmaře? rád postará aby se něco dělo. To ovšem znamená že občas on a jeho ?třeskutý humor? zajdou příliš daleko což znamená v každém případě problém, neboť je sice sranda sledovat toho chudáka támhle za stolem co dostal pořádnou dávku svrbíku dokuď se onen chudák nezvedne a neukáže svých děsivých 220 coulů a 2600 mincí živé váhy a nevyprovodí vás i s kolektivem ven z lokálu ? oknem?

Popis:
Výška: 102 coulů
Váha: 1000 mincí

V boji strili blesky na vsechny strany kdyz dojde mana tak naseda na sveho orla a snazi se po protivnicich strilet z kuse...

Mota
Smich leci...

Fraze
Chytej svrbik...

P.S.: Toto je hold Tie Sakarimu ktery nedavno zesnul a jehoz popis se sem nikdy nedostal (Ivrin nebyl schopny ho sem dopravit)...

_________________
Zas jednou na Auditko...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Tirion er Daerlen
Zaslal: čt červen 10, 2004 13:49 Citovat
Založen: 20.9.2003 Příspěvky: 127 Bydliště: PCE(Albireo-chrám Gorův)
Jelikož má Tie smůlu, tak si vybral po smrti svého bleskoprska skřítčího bojovníka s bojovými uměními...bohuže ale tato postava zemřela dřív, než jsem si s ní stačil zahrát, protože smůla(a Ivrin) se mu lepí na paty, tak teď už má psionika...newim newim jak dlouho mu vydrží až půjde kapku do tuhýho... Rolling Eyes hold smůla je smůla... Exclamation

_________________
Některé drogy nejsou zakázané proto, že by byly nebezpečné, ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ivrin
Zaslal: čt červen 10, 2004 19:10 Citovat
Založen: 14.9.2003 Příspěvky: 338 Bydliště: PCE(Albireo-Tabitský les)
Xillos napsal:

P.S.: Toto je hold Tie Sakarimu ktery nedavno zesnul a jehoz popis se sem nikdy nedostal (Ivrin nebyl schopny ho sem dopravit)...

Asi proto, že Ivrinovi to nebylo vůbec nakázáno. A stejně, proč záleží na tom jestli ta daná postava žije, či ne? Co je psáno jak v pravidlech pro DrD, tak v Asterionských modulech:"Hráči mohou svůj svět upravit dle vlastních potřeb. Je to Váš svět a je lepší mít své vlastní(pro jiné možná nepochopitelné nebo zbytečné) úpravy, než se pouze řídit a tudíž svazovat cizí fantasií."

_________________
We are here in order to die...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Tirion er Daerlen
Zaslal: st červen 23, 2004 10:56 Citovat
Založen: 20.9.2003 Příspěvky: 127 Bydliště: PCE(Albireo-chrám Gorův)
Já se zeptám všech: používáte nějakou postavu odtud???Kterou?My jsme použili Elanora a myslim že Meatora...jinak jsme už na to trochu zapomněli...jak vy Question

_________________
Některé drogy nejsou zakázané proto, že by byly nebezpečné, ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Tirion er Daerlen
Zaslal: po červenec 12, 2004 9:53 Citovat
Založen: 20.9.2003 Příspěvky: 127 Bydliště: PCE(Albireo-chrám Gorův)
Hm tak ste už na tohle téma zapoměli asi všichni... Sad a to to bylo nejnavštěvovanější téma na celym auditku... Exclamation škoda...

_________________
Některé drogy nejsou zakázané proto, že by byly nebezpečné, ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Raist
Zaslal: čt srpen 12, 2004 0:07 Citovat
Založen: 10.8.2004 Příspěvky: 22 Bydliště: ..cesta..
..na fakt zaujimawe a inspirujuce citanie..my rozbiehame prawidelnejsie az teraz..zatial sem napisem len zlozenie nasej druzinky, opis mozno neskor ked budeme na wyssix urowniax..alebo po smrti Laughing ..
..elf, elfka, dwaja hobiti, skritek, barbar a externe trpajzik..celkom zaujimawa parta kt ma zaujimawe "wztahy" Twisted Evil

_________________
------------www.bily-vlk.szm.sk--------------------
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Kenny
Zaslal: pá srpen 13, 2004 19:56 Citovat
Založen: 17.9.2003 Příspěvky: 609 Bydliště: Celý Asterion
Bohužel musím oznámit,že u nás zemřel Wu-Tao-Jang,šedý mnich,bojovník proti zlu a také velký hrdina.Obětoval se pro své přátele a díky němu,nepadlo Albireo do rukou temné bohyně Gwi.

_________________
Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tan-min-wu (Bum-bum)
Zaslal: po srpen 16, 2004 18:09 Citovat
Založen: 27.11.2003 Příspěvky: 511 Bydliště: Momentálně dálavy, jinak Horské Císařství
Fňuk fňuk, to je ale neštěstí.......
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
P.S: Mimochodem, kde ukryl své bohatství ??? Cool Razz Wink Twisted Evil
P.P.S: Já nic, já muzikant... Rolling Eyes Cool Rolling Eyes
P.P.P.S: Teda ne muzikant, ale kouzelník..... Laughing

_________________
Me linwa temir Skřítčia !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kenny
Zaslal: po srpen 16, 2004 19:48 Citovat
Založen: 17.9.2003 Příspěvky: 609 Bydliště: Celý Asterion
Pohřbili ho u chrámu Šira.Tak jestli máš zájem tam kopat?


Naposledy upravil Kenny dne pá srpen 20, 2004 19:23, celkově upraveno 1 krát.

_________________
Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 14 z 15
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Další
Přidat nové téma

Přejdi na:  

Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.