| Autor |
Zpráva |
|
| LordLonger |
Zaslal: st červenec 28, 2010 15:31 |
|
|
|
| Omlouvám za vytvoření nového tématu kvůli takové banalitě,ale bohužel jsem nějakým záhadným a mě neznámým způsobem někde zašantročil CD aplikací k modulu Krajiny za obzorem: Stíny jihu...Je nějaká možnost objednat si CD samostatně?Nebo jestli se v blízké době neobjeví na stránkáck Aterionu ke stáhnutí.A nebo v nejlepším případě pokud by se našla nějaká dobrá duše,která by byla ochotna tyto aplikace z CD zabalit a poslat na můj mail???Byl bych jí nesmírně vděčný,vysvobodila by mne z Jam věčného zatracení,do kterých půjdu,pokud je někde neseženu...můj mail LordLong@seznam.cz Předem děkuji... |
_________________ Iluze je konečná.Je jí realita,realita je iluzí a ambivalence je jedinou pravdou. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Sladomil Kratiknot |
Zaslal: st září 01, 2010 12:54 |
|
|
|
|
| Přidávám se k prosbě. Já CD nezašantročil, ale rovnou rozšlápl při vybalování modulu. Pěkně mě to mrzí, protože jsem tak hlavně přišel o kroniku, ale i državskou aplikaci. Byl bych vděčný za každou informaci. Díky. |
_________________ Važte si piva, křesťané
až dojde, zlý čas nastane
sir William Ashbless |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|