Obsah fóra Asterion Auditorium
Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Asterion: Poslední rozcestí

Hwaelos
Zaslal: so březen 20, 2010 1:08 Citovat
Založen: 8.10.2003 Příspěvky: 8 Bydliště: Medové hory
Bylo to už zmíněno i na hlavní straně, ale neuškodí, když to zmíním i tady na foru:

Pozvánka na larp z prostředí Asterionu

Pouštní elfové se velmi nečekaně rozhodli zpřístupnit velké naleziště vzácné olejovité hmoty, kterou nazývají „dhangha“. Ve Čtyřech královstvích je známa jako černý oheň a představuje surovinu velmi důležitou v oblasti průmyslu, alchymie i magie. Těžit z tohoto naleziště znamená obchodní revoluci, jaká tu ještě nebyla.

Hostinec Poslední rozcestí je nejzazší výspou civilizovaného světa. Leží na obchodní cestě sevřené pustými Nekonečnými horami a domovinou pouštních elfů Rychlými dunami. A právě zde se má konference odehrát. K rokování se zde sejdou zástupci největších lidských obchodních organizací a gild. Počítá se, že vyjednávání bude velmi tvrdé, nicméně plné kompromisů a ústupků. Vše se schyluje k velkému setkání, které dost možná ovlivní zásadním způsobem budoucnost celého kontinentu.

Šestý ročník Asterionu bude nepodobný těm předchozím. Dějově se vrací do roku 851 - těsně po pádu Svobodných měst. Bude se odehrávat v jednotě času a místa. To znamená, že hra nebude přerušovaná, nebude se nikam cestovat a hlavní důraz bude kladen na hraní role.

Dějištěm larpu bude zámek v Rosicích u Brna.

Další podrobnosti na webu: http://asterion.ctverka.org/

_________________
A este nez vodejdu, udelam neco velkyho, co zmeni zivot hodne lidem. Slysis me, strome? Kamarade...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sadaam
Zaslal: so květen 15, 2010 21:48 Citovat
Založen: 7.3.2004 Příspěvky: 621 Bydliště: Turnov / Praha / pevnost Buk (LPS)
zpětně sem vkládám svůj dojem ze svého prvního Larpu z asterionského prostředí... bylo to vynikající, přestože byla nouze o nějaké bitky a ostřejší rozepře (což jsem uvítal, nejen kvůli čistě nebojovému charakteru své postavy - tedy pominu-li jeden neprojevený aspekt Twisted Evil )... skvělý příběh, "real-time" koncept, výborní hráči Wink rád si to příštím rokem zopakuji!!

a nebo ty vtipy... nedovete si představit, co se dá vycucat z jediného večera v šenku, kde popíjí mimojiné trpasličí veterán - ponocný a notorik, občas se přimotá nějaký pouštní elf či šlechtic - sběratel artefaktů Cool

_________________
"Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat nové téma

Přejdi na:  

Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.