Obsah fóra Asterion Auditorium
Autor Zpráva

<  Za závojem stínů  ~  Za Zavojem stinu - reakce na hotovy modul

modul ZZS bych ohodnotil znamkou (jako ve skole prosim)

1   [ 14 ]  
33%
  33%
2   [ 14 ]  
33%
  33%
3   [ 6 ]  
14%
  14%
4   [ 2 ]  
4%
  4%
5   [ 0 ]  
0%
  0%
nikdy si ho nekoupim ani neprectu (doufam ze tady uvidim 0 hlasu :-)   [ 0 ]  
0%
  0%
zdrzuju se hlasovani nebot jsem autor :-)   [ 6 ]  
14%
  14%

Celkem hlasů : 42
Bouchi
Zaslal: po březen 19, 2007 18:53 Citovat
Založen: 13.11.2004 Příspěvky: 48
Gowery napsal:
Podle mě je ale řešení velmi jednoduché-neslibovat žádné předběžné termíny nebo alespoň neslibovat termíny, u kterých je předem jasné, že nebudou splněny. Jestli někdo chce typický příklad, tak je jím plánované vydání dalšího modulu Rukověť dobrodruha. Zatím sice nebylo nikde zveřejněno, ale pochybuji, že se povede splnit Čenisův prvotní odhad a všechny texty budou hotové do konce dubna. Znovu opakuji-neslibovat, nedělat nikomu falešné naděje.

Tak moment - pokud vim tak napriklad termin ZZS ohlaseny Altarem (tedy krest na Pragoconu) splnen byl. Stejne tak byly napriklad letos splneny ohlasene terminy jinych titulu - Bestiar DrD+ (na GameConu), Dorn, temer Graenaland (zdrzeni 2 tydny, protoze nas podrazil vyrobce domecku a dodal je s dvoutydennim zpozdenim), myslim ze i Vodni rise. A u budoucich asterionskych modulu rozhodne neminim slibovat zadny termin, dokud nebudu mit kompletni podklady pro ne v rukou.
(Problem je akorat v tom, ze i kdyz na web napiseme tucne cervene "Pracuje se na modulu tom a tom. Termin vydani neni znam." tak se plno lidi bude ptat, kdy to vyjde. Takze bud budeme muset furt dokola odpovidat "nevime", coz je jednak ubijejici, jednak pro mininakladatelstvi jako Altar docela citelne ukrajujici clovekohodiny; nebo ty dotazy preposilat prislusnym autorum a schytavat to od tazatelu, pkkud jim autori neodpovi.)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bliizard
Zaslal: čt březen 22, 2007 0:02 Citovat
Založen: 24.9.2003 Příspěvky: 75
mno když se strhla tahle debata kvůli tomu co mám pod příspěvky napsané tak bych rád uvedl že to je hlavně z důvodu pravidlených měsíc až dva trvajících zpoždění dechu draka (což už se nestane bo Pevnost je přesnější než hodinky, ale zase je tam hafo věcí co mě naprosto nezajímaj, ale to se dá sežvejkat)

ale spíš sem očekával nějakou odpověd na můj kritický příspěvek o mém názoru na ZZS, no alespon se tu nemusím s nikým dohadovat Very Happy

_________________
Má víra v ALTAR se zase vytrácí. Zas ty prodlevy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bouchi
Zaslal: čt březen 22, 2007 0:23 Citovat
Založen: 13.11.2004 Příspěvky: 48
Bliizard napsal:
mno když se strhla tahle debata kvůli tomu co mám pod příspěvky napsané tak bych rád uvedl že to je hlavně z důvodu pravidlených měsíc až dva trvajících zpoždění dechu draka
No tak tomuhle uz vubec neroozumim. Planovany termin vyjiti Dechu draka byl (minimalne v poslednich dvou letech) vzdy na konci sudeho mesice, jak se lze snadno presvedcit nahlednutim do tiraze, kde je prislusne datum uvedeno. Dle mych zaznamu byla vetsina skluzu tak 2-3 dny, vzacne tyden a neco. Pokud nektery distributor (kteremu byl DD dodan cca do 3 dnu od expedice z tiskarny) dorucil nekterym prodejcum DD s mesicnim zpozdenim, fakt z toho nemuzes vinit ALTAR (vyjma par nekolikatydennich zpozdeni v zasobovani jedne ostravske prodejny, coz pada castecne na moji hlavu, protoze se nestastne seslo zpozdeni tiskarny s odeslanim baliku, flakacstvi posty pri dorucovani a moje nepritomnost v praci). Ostatne co ti branilo napsat do ALTARu "v tom a tom meste dostava ten a ten prodejce Dech draka s vice nez mesicnim zpozdenim, prosim, udelejte s tim neco"? ALTAR opravdu nema nastroje, jak zjistit, kdy ten ktery koncovy prodejce dostane jeho zbozi (uz proto, ze jaksi ani nema seznam vsech koncovych prodejcu, jezto je nezasobuje primo).

Co se tyce Pevnosti, jelikoz tu vydava vetsi vydavatel, ma taky vetsi paky na tiskarnu, aby dodrzovala dohodnute lhuty mezi odevzdanim predloh a expedici vytistenych cisel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
oggysu
Zaslal: ne duben 08, 2007 19:17 Citovat
Založen: 26.5.2006 Příspěvky: 410 Bydliště: Včelná u ČB, Praha
Ačkoli jsem byl zpočátku značně skeptický a rozladěný novým modulem, musím nyní vyjádřit poklonu. Část o SS mi přijde povedená, VS naopak dost odbytá, vůbec bych si o něm nedokázal z textu udělat představu. Subotamové měli své lepší i horší části, ale jako celek pěkné. Trošku mě taky zklamala Axara, ale zase jiným překvapila.
Jako perličku bych ale vyzdvihl část o přírodě! Snad s výjimkou některých částí o šamanismu je podle mě přímo nabita informacemi o všem možném přímo provokujícím k hraní. Ačkoli chybí bestiář, velmi mě potěšily rámečky s MB i zvířaty (ty byly obzvlášť pěkné).
Dobrodružství je pak velice pěkně zpracované a má opravdu promyšlenou zápletku. Osobně se mi líbilo skoro nejvíc z dosud vyšlých (u modulů).
Jinak několikrát schazované "statky" mi přijdou pro hru celkem užitečné a přínosné, zvláště pro člověka, který nepozná hrábě od vidlíSmile
Takže sice až po dlouhé době, ale konečně se můžu vyjádřit. Až na rozmrzelostí nad absencí některých částí (bestiář aj.) a trošku mě nevonícími texty mi přijde modul povedený, za což je potřeba poděkovat hlavně druhé části a dobrodružství.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Garrett
Zaslal: po květen 14, 2007 20:22 Citovat
Založen: 17.9.2006 Příspěvky: 31 Bydliště: Zlatý les, provincie Su, Kladno
Novy modul je skvely a dal jsem mu jedna....... nejvíc jsem hltal asi lovce přízraků a subotamy....... taky se mi líbila mapa Lendoru........ že můžu kus questu umístit i na severní kontinent.......... a CD bylo taky dobré....... líbili se mi asi runy z těch modulů....... protože jich mam větší část pučenejch( a kromě OLD to jsou jen základní knihy.Už se moc těším na rukovět......... to by mi mělo pomoct k vytvoření postavy která by k asterionu víc seděla.( aby jste rozumněli jsem občas PJ občas hráč).

_________________
Jsem tady, jsem lupič, a přišel jsem vám ukrást nos mezi očima.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Rauksul
Zaslal: st květen 07, 2008 11:58 Citovat
Založen: 21.2.2007 Příspěvky: 274 Bydliště: Žižkov, Minkor (nyní Louky)
Já budu taky chválit;) Ale překvapivě Stínový svět... mě se to líbi (stejně jako se mi líbila podvodní říše), netuším na kolik je to záněr, nehoda, nebo snad lenivost autora, ale mě tahleta poměrně široká volnost vyhovuje, snad jen bych přivítal něco jako větší popis jednoho, dvou ostrovů daných emocí, Zášť a Hojnost jsou pěkné, ale přecejen, alespoň o trošku víc... Wink V dobrodrušství jsem celou dobu čekal, kdy že se to do toho stínovýho světa dstanou, a na konec nic, no, i tak jě pěknéSmile Jediné co mi snad chybělo, by byla už zmiňované struktura BDK, nebo podobných řádů, ale jinak Se modul povedl - díky.

_________________
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Tejlian
Zaslal: st srpen 06, 2008 20:27 Citovat
Založen: 31.7.2008 Příspěvky: 27 Bydliště: wutabengo-rodina dubu, pevnost Stromovka v LPS a vlastně celá tara
hodnotil jsem za 2 a následujících řádcích se pokusím vysvětlit proč.

S popisy Stínového a Vnějšího světa jsem i přes (nebo možná právě pro) jejich náznakovost spokojen asi nejvíc z celého modulu. Vždyť mají tyto světy mají být chaotické, pro tvory z přírodní úrovně cizý a nepochopitelné. Jsou proměnlivé, nestálé, děsivé a tajemně kouzelné. Žádný přesnější popis by asi nebyl na mýstě a ruku na srdce drazí PJové...kdo z vás, by si ty světy neupravil dle svého. Mě to naznačení základních "fyzikálních" zákonů a pár míst (hlavně mi nedá spát dračí město) bohatě stačili.

Subotamové nezklamaly, ba naopak příjemně překvalipili. Popis Daine spolu s jeho mapkou jsou naprosto dostatečné a srozumitelné. Aplikace taky stačí, stejně to není povolání pro hráče....

Na lovce přízraků sem se těšil jako malý kluk. Ani nevým proč, zaklínače sem nikdy nečetl. Ale bohužel mě trochu zklamali. Ono to asi bylo tím, že většina už byla zveřejněna tady na webu, takže to bylo jako reprýza, s malými doplňky. Mohlo tam toho být prostě trochu víc, třeba popis té jejich pevnosti v zelanských vrších, ..... a prostě trochu to nastavit.

Axara je sice taky docela stručná, ale já se u starodávných měst řídím heslem, čím víc si můžu vymýšlet tím líp....historie, i popis současnosti mi bohatě stačili.

A teď příroda. Sali, jejich působení a schopnosti jsem pochopil. Ale jejich návaznost hraničáře a jeho obory mi silně zamotala hlavu. Hraničáři podle toho co sem pochopil vlastně nekouzlí, ale "ukecávají" saly aby pro ně něco udělali, výměnou za to že budou chránit jejich svěřence. Ovšem to se nedá dost dobře naroubovat na všechna jejich kouzla, a už vůbec teda nevým, co mám dělat s temnými druidy a skřetími hraničáři. Ti těžko se saly spolupracují.Takže musejí používat na jejich ovládání kouzelnickou magii, ale to by potom měli být schopní normálně čarovat..... Chtělo by to prostě trochu víc dovysvětlit. JInak šaman je krásně zpracovaný, stejně jako druidská odvětví.

HOspodářské stavby sou taková malá sladká tečka na dortu.

Dobrodružství sme ještě neodehráli, ale má zajímavou zápletku a to že do něj autoři cestu do stínového světa nedali neznamená, že se tam postavi nemohou dostat....

Celkově tedy za 2. Je to plné nápadů, vysvětluje co má, jenom by to občas chtělo trochu nastavit, přidat pár knedlíků navíc. A pak ta přírodní magie no....ale jinak, buďme rádi, že se s tím pánové (a dámy) vůbec namáhají a nějaký asterion vytvářejí. Vždyť bez nich a jejich snahy, by sme si to VŠEHNO museli vymýšlet sami Very Happy

Tedy díky za vás a za každý nový modul

_________________
Dokud to bolí, žiješ!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sadaam
Zaslal: pá srpen 08, 2008 17:18 Citovat
Založen: 7.3.2004 Příspěvky: 621 Bydliště: Turnov / Praha / pevnost Buk (LPS)
S hraničářskou magií temných druidů a hraničářů se to má podle mě tak, že oni saly jednoduše donutí k tomu, co oni chtějí. Teď je pouze otázka, zda k tomu opravdu používají kouzelnickou magii a nebo ne. Já si myslím, že ne, ale kdo ví... Confused

Dobrodružství je supr a už jsme ho úspěšně odehráli. Sedlo nám do naší koncepce hraní i do celkového příběhu naší družinku takže paráda. Myslím, že jedno z nejlepších, co vůbec pro ASterion vyyšli Wink

_________________
"Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Přidat nové téma

Přejdi na:  

Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.